Chcem investovať
Módne značky, ktoré patria nielen do skrine, ale aj do investičného portfólia
09. 10. 2024 Čas čítania: 3 min
Blog
Blog

Prémiové značky oblečenia a obvi – GEOX, Under Armour a GAP – sa tešia priazni zákazníkov u nás, ale aj v susedných krajinách. Po zmene výhradného distribútora, ktorým sa stala spoločnosť CS Apparel Group (CSAG), si priaznivci talianskeho GEOXu na Slovensku aj v Česku prišli na svoje.

V Prahe ešte počas leta pribudli dve nové predajne v OC Palladium a vo Fashion Arena Prague Outlet a distribútor plánuje otvoriť v exkluzívnych lokalitách v Česku ešte ďalšie dve prevádzky. Nová predajňa pribudne už čoskoro aj na Slovensku. Celkovo plánuje CSAG v rámci budovania značky GEOX na českom a slovenskom trhu otvoriť viacero kamenných obchodov a rozširovať spoluprácu s partnermi v rámci veľkoobchodnej distribúcie. Sortiment od tohto talianskeho výrobcu tak zákazníci nájdu aj v predajniach Baťa a Sportisimo. Produkty značky GEOX sú zároveň dostupné aj online, prostredníctvom e-shopov geox.cz a geoxstore.sk s lokálnym servisom, ktorý poskytuje ten najvyšší štandard služieb. Aktivity distribútora sa však nekončia len na slovenskom a českom trhu, ale v pláne je ďalšia expanzia.

Ďalšie globálne značky, ktoré expandujú

Okrem predajní GEOX prevádzkuje CSAG aj sieť predajní ďalších prestížnych globálnych brendov. Patrí k nim aj  GAP, čo je ďalšia značka, ktorá sa takisto môže pochváliť expanziou a tým, že bude dostupná aj vo veľkoobchodných sieťach Peek & Cloppenburg a Modivo. Zahraničné trhy dobýva aj populárny Under Armour. Táto americká značka športového oblečenia dorazila vďaka svojmu distribútorovi aj do Slovinska a do konca roka by mala svoju predajnú sieť rozšíriť o nové obchody aj v Maďarsku.

Móda ako investičná príležitosť

Móda je neustále rastúci segment, ktorý ovplyvňuje globálnu ekonomiku. Investovanie do módnych značiek tak môže byť strategickým krokom pre tých, ktorí hľadajú spôsob, ako obohatiť svoje portfólio. A práve CSAG, ktorá patrí do investičnej skupiny Across, predstavuje zaujímavú investičnú príležitosť.

CSAG je prevádzkovateľom siete predajní a výhradným distribútorom globálnych značiek módy pre Česko a Slovensko, ale aj pre viacero trhov v Európe vrátane Rakúska, Slovinska, Poľska či Maďarska. Táto skupina sa hrdí 98 %-nou zákazníckou spokojnosťou na Heureke, čo je top vo fashion segmente. Tržby CSAG za rok 2023 dosiahli 87,4 mil. eur.

V prípade, ak sa chcete o investičnej príležitosti dozvedieť viac, neváhajte kontaktovať Vášho investičného konzultanta alebo nám zanechajte kontakt na info@across.sk a my sa Vám ozveme.